Veroton on noussut hetkessä yhdeksi suosituimmista valtioista turvapaikan tarvitsijoiden  keskuudessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veroton on antibyrokratian kehto. Toisin kuin joissain muissa valtioissa, niin Verotonissa ei ole ollenkaan jonoa turvapaikkahakemusten suhteen.   

 

Kuten ensimmäisessä itsenäisyysjulistuksessa kerrottiin, silloin kun Veroton oli vielä ilman nimeä, niin sama on edelleen voimassa ja alla on lainaus alkuperäisestä kesäkuun 4. päivän 2010 tekstistä RistoHentunen.com blogisivulta:

 

"Valtiolla ei ole tällä hetkellä erityisiä omia maa-alueita, mutta jokainen kansalainen saa itse päättää missä liikkuu tällä planeetalla. Kansalaisuushakemusta ei tarvita vaan jokainen voi itse myöntää itselleen kansalaisuuden niin halutessaan. Kaikille kansalaisille myönnetään saman tien diplomaattinen koskemattomuus jota tulee muiden valtioiden kunnioittaa. Passia tai muita matkustusasiakirjoja ei enää tarvita vaan jokainen on vapaa liikkumaan miten itse haluaa.

 

Kenelläkään ei ole mitään velvollisuutta kantaa mukanaan mitään henkilöllisyysdokumenttia, eikä kenenkään tarvitse tunnustaa mitään nimeä ellei itse niin halua. Jos kansalainen haluaa olla jonkun niminen tai pitää nykyisen nimensä, niin se on täysin hänen itsensä päätettävissään. Samoin kansalainen voi muuttaa nimeään milloin vain oman päätöksensä mukaan välittömästi milloin haluaa ja mitään erityistä nimenmuutosprosessia ei tarvita.

 

Kansalaisen ei tarvitse identifioida itseään kenellekään vaan voi vedota perustuslailliseen oikeuteensa ja olla ilmoittamatta mitään itsestään."

 

Eli toisin sanoen jokainen voi halutessaan julistautua Verotonin kansalaiseksi ja saa automaattisesti samalla myös poliittisen turvapaikan sekä myös diplomaattisen koskemattomuuden. 

 

Vielä kun elämme murroskautta ja kaikki muut valtiot eivät ole vielä täysin   

tottuneet olemassa oloomme sekä sujuvampaan käytäntöömme, niin jos 

kansalaisena kohtaat jotain epäselviä tilanteita, niin voit printata tämän sivun itsellesi ja näyttää sen selventämään erilaisia tilanteita tai pyytää kysyjää vierailemaan tässä osoitteessa sivistääkseen itseään tämän käytännön suhteen.

 

 

 

 

 

Turvapaikka

 verraton on Veroton